Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa

Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi Rózsaszín rózsa
Blue Navy
Pink Rose
286,63 € / db.
Obserwuj Porównaj

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Lionelo Amber 2 az 1-ben babakocsi

A Lionelo Amber babakocsival már a kezdetektől fogva sétálni viheti a kisgyermekét. a 2in1 azt jelenti, hogy a szett tartalmaz egy hordozóágyat és egy babakocsiülést - mindkettő kompatibilis ugyanazzal a vázzal. Ez nemcsak helyet takarít meg, hanem időt is - nem kell babakocsi után néznie, amikor a kicsi kinövi a mély babakocsit.

A baba az első sétáit a hordozóágyban fogja tölteni. Ez megfelelő pozíciót biztosít a kicsi hátának. Ráadásul a babakocsiban ülő kisgyermek mindig látókapcsolatban maradhat a szülőjével - ez rendkívül fontos a kicsi számára, hogy biztonságban érezze magát.

A hordozóágy nagyméretű baldachinja és magas oldalai hatékonyan védik a kisgyermeket a széltől. A babakocsit egészen addig élvezheti a kicsi, amíg el nem éri a 9 kilogrammos súlyt, vagy amíg nem tud önállóan felállni.

A puha és kényelmes matrac (tartozék) huzattal rendelkezik, amelyet mosáshoz könnyen levehet. A matrac huzata pamutból készült.

A hordozóágy baldachinja lehajtható, ha hagyni szeretné, hogy kisgyermeke élvezze a napsütést. Ne feledje azonban, hogy gyermeke bőre még nem fejlődött ki az UV-sugarakkal szemben.

Ha forró lesz, a kisgyermekét a cipzár alatti szellőzőrész enyhíti. A hálós részen keresztül egy leheletnyi friss levegő jut be a babakocsiba, és lehűti a kicsit.

A Lionelo Amber babakocsival Ön és kisgyermeke minden eshetőségre készen áll. Az esővédő alatt a kisgyermeket nem fogják el az esőcseppek. Ugyanakkor továbbra is csodálhatja a világot. Ha viszont egy betolakodó rovar úgy dönt, hogy barátkozik a kincsével, a szetthez tartozó szúnyogháló sikeresen távol tartja. A háló nem korlátozza a légáramlást és a kicsi látási viszonyait.

Amikor észreveszed, hogy kisgyermeked elkezd felállni vagy leülni a hordozóágyban, itt az ideje, hogy babakocsira válts. A Lionelo Amber esetében egyszerűen vegye le a hordozóágyat, és cserélje le babakocsi ülésre. A gyártó lehetőséget ad arra, hogy az ülést mindkét oldalra rögzítse, attól függően, hogy a kicsi hogyan szeret utazni.

A Lionelo Amber babakocsis változata vödrös üléssel van felszerelve. A vödörülésben gyermeke ötpontos biztonsági övvel lesz rögzítve, amelyet mindig be kell csatolni, amikor a gyermek a babakocsiban utazik.

A babakocsiban a kicsi nemcsak sétálni, hanem pihenni is tud. Három fokozatú dőlésszög áll a rendelkezésére; ha alvásidő van, az ülést akár fekvő helyzetbe is döntheti.

A Lionelo Amber hosszabb és szélesebb baldachinnal rendelkezik, mint más modellek. Ez nagyobb árnyékot (és magánéletet) biztosít kisgyermekének. A baldachin szövetét UV-szűrős anyaggal bélelték, így tökéletesen védi a baba érzékeny bőrét.

A babakocsi kerekei csapágyazottak, így könnyen és egyenletesen forognak. Mind a négy felfújható, ami tökéletesen működik a dupla rezgéscsillapító rendszerrel. Ennek oka, hogy a babakocsi elülső és hátsó része is lengéscsillapítókkal van ellátva, amelyek hatékonyan csillapítják az ütéseket menet közben. Ez lehetővé teszi, hogy a kicsi a séta élvezetére és a világ felfedezésére koncentrálhasson.

Igényeitől függően az első kerekeket rögzítheti, hogy egyenesen haladhasson. A hátsó kerekek közötti tengelyen egy fékpedál található, amellyel lezárhatja a babakocsit, például amikor gyermekét beülteti.

A Lionelo Amber babakocsihoz egy színben és stílusban hozzáillő táskát is kapsz, amelyben minden lényeges dolgot elpakolhatsz, amikor kisgyermekeddel kirándulsz. Vállon hordhatja, vagy a babakocsi fogantyújára akaszthatja.

Műszaki paraméterek:
Értékcsökkenés:
Minden keréken
További felszereléseket tartalmaz:
Osłona przeciwdeszowa
,
Fejpánt babakocsihoz
,
Lábfedél
,
Szúnyogháló
,
Adapterek
,
Táska
Fék:
Kés
Bevásárlókosár:
Nyisd ki;
Kerekek száma:
4
Lehetőség egy második hordozóágy/üléshely felszerelésére:
NEM;;,
Kétirányú babakocsi rögzítés lehetséges:
Igen,.
A kerekek rögzítésének lehetősége az egyenes irányú haladáshoz:
Igen;
Gyermekülés felszerelésének lehetősége:
Igen..
Kihúzható előtető:
Igen.
Az ülés dőlésszögének beállítása:
Igen,
Fogantyú beállítása:
Trtt
Állítható lábtartó:
Igen.
Kerekek típusa:
Szivattyzott
Forgatható kerekek:
ells
Összecsukható az üléssel együtt:
Igen;
Rack:
Alumnium
Ülés típusa:
Vdr
Tömeg (kg):
-
Maximális terhelés (kg):
22
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

Élettartam - DOOR TO DOOR - Gyártói garancia a következő időszakra 360 hónapok.

Minden termékünkre 24 hónapos teljes körű "háztól házig" garanciát
vállalunk.
A panaszokat a következő e-mail címen kell jelezni: babyhit@babyhit.hu.
Ezután tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy pontosan hogyan fogjuk
kezelni a panaszt, és hogy mikor számíthat a termék futárunk általi
kézbesítésére.
Kérjük, hogy a termék hibáit a lehető legpontosabban írja le, és
mellékeljen fényképeket vagy szükség esetén videókat a probléma
illusztrálására.
pixel