Lionelo Aart autósülés 0-36 kg Szürke kő

Lionelo Aart autósülés 0-36 kg Szürke kő
Lionelo Aart autósülés 0-36 kg Szürke kő
Lionelo Aart autósülés 0-36 kg Szürke kő
Lionelo Aart autósülés 0-36 kg Szürke kő
Lionelo Aart autósülés 0-36 kg Szürke kő
Lionelo Aart autósülés 0-36 kg Szürke kő
Lionelo Aart autósülés 0-36 kg Szürke kő
102,26 € / db.
Obserwuj Porównaj

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Lionelo Aart autósülés 0-36kg

Ezt az autósülést a gyermekek számára fejlesztették ki, attól a pillanattól kezdve, hogy a szülőszobából elhozzák őket, egészen tizenkét éves korukig (vagy 36 kg súlyig). Ez azt jelenti, hogy a gyártó azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy olyan ülést hozzon létre, amely hosszú éveken át szolgálhat minket, és lényegében a gyermeked egyetlen ülése lesz.

Ezt számos megoldás alkalmazásával érték el, mint például, a magasságban állítható fejtámlák, amelyek lehetővé teszik, hogy a fejtámla magasságát tökéletesen az aktuális kényelmi és biztonsági igényekhez igazítsuk. Az ülés oldalain található széles párnázás kényelmet biztosít kanyarodáskor, és növeli gyermeke biztonságát oldalirányú ütközések esetén is. Annak érdekében, hogy a legkisebb gyermekek számára is kényelmes, de mégis elég stabil legyen az ülés ahhoz, hogy baleset esetén megfelelően működjön, a gyártó egy speciális csökkentőbetétet is mellékelt, amely megszünteti a túl laza ülés problémáját.

Amíg a gyermek súlya el nem éri a 18 kg-ot, az ülés hátrafelé néző helyzetben is használható. A 9 és 36 kg közötti súlyú gyermekek esetében az előrefelé néző beszerelés lehetséges. Mindkét esetben az ülés rögzítése a hárompontos biztonsági övekkel történik, a helyes beszerelést pedig piros és kék jelölések segítik.
Az ülés háttámlája állítható, így könnyen beilleszthető az autó háttámlájába, vagy hátradönthető a nyugodt szunyókáláshoz.

Műszaki paraméterek:
Súlycsoport:
0-36 kg
A heveder és a fejtámla egyidejű magasságállítása:
Igen
A telepítés iránya:
Elöl vagy hátul
Elölről szerelt from-to:
9-36 kg
Back-to-back összeszerelés:
0-18 kg
I-Size szabvány:
NEM
Forgatható ülés:
NEM;;,
ADAC minősítés:
-
Fekvő háttámla:
Igen ;
Szerelés:
Csak aut biztonsgi vvel
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Tömeg (kg):
6,2
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A helyes telepítés mutatói:
Igen ,
A gyermek életkora:
0 - 12 lat
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
pixel