4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros

4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
4Baby Space-Fix XXI autósülés 0-36 kg RWF piros
174,47 € / db.
Obserwuj Porównaj

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

4Baby Space-Fix autósülés 0-36 kg

a 4baby Space-Fix autósülést 0-36 kg-os gyermekek számára tervezték, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha ezt a modellt megvásárolod, akkor hosszú-hosszú időre megúszod a másik autósülés keresését a kicsinek. Biztos lehetsz benne, hogy a Space-Fix nagyon masszívan és jó minőségű anyagokból készült - tartós lesz.

Kezdetben (a 0. és 1. csoportban) a kisgyermekét ötpontos biztonsági öv rögzíti. Ez a fajta hám megakadályozza, hogy a kis utas túlságosan megmozduljon egy (ütközéses) ütközés esetén. A heveder könnyen beállítható a gyermek lábai alatt található egyetlen hevederrel. A könnyen kezelhető csat a vállpántokhoz hasonlóan puha párnával van ellátva, így a kisgyermek nem akad bele semmibe, miközben az ülésben utazik. Ezenkívül az újszülöttek számára a Space-Fix ülés kényelmes üléspárnával van felszerelve, amely extra védelmet nyújt a gyermekének, és ráadásul megvédi az ülés kárpitját a szennyeződéstől (maga a párna könnyebben tisztítható, mint az egész kárpit).

A 4Baby Space-Fix ülés nagyon praktikus tulajdonsága, hogy az ülés 360 fokban elforgatható az alapon. Ha az ülést előre, az autó ajtaja felé fordítja, könnyebb dolga lesz, amikor a kisgyermek be- és kiszállásáról van szó. Kisgyermeke biztosan örülni fog, ha meghívja őt egy űrrepülőgépes vagy tengeralattjárós utazásra (ne feledje, ha a kicsi nem akar valahová menni).

A hátrafelé néző gyermek kényelmes, szinte fekvő helyzetben van a Spacer-Fixben (az ülésen "R" jelzéssel). Ez biztosítja a gyermek gerincének megfelelő helyzetét, ugyanakkor a gyermek fejlődési szintjének megfelelően védi a gyermeket ütközés esetén.

Miután a szülők megfordították az ülést (360 funkció), a kisgyermek akár 4 fekvőhelyzetben is elhelyezkedhet, így élvezheti a kilátást az ablakon keresztül, és amikor eljön az alvás ideje, békésen és kényelmesen alhat, anélkül, hogy a feje leesne.

Mind az előrefelé, mind a hátrafelé néző helyzetben az ülés dőlésszöge könnyen, egy kézzel, az ülés alatt található gomb segítségével változtatható. A pozícióváltás után győződjön meg róla, hogy az ülés a kívánt pozícióban rögzül.

Néhány szó a Space-Fix felszereléséről:

0+ csoport (0-13 kg): az ülés hátrafelé néző irányban az Isofix csatlakozók és a Top Tether heveder segítségével kerül beszerelésre

1. csoport (9-15 kg): az ülés az Isofix-csatlakozók és a Top Tether heveder segítségével előrefelé néző irányban kerül beszerelésre.

2/3. csoport (15-36 kg): az ülést menetiránynak háttal beszerelve, Isofix csatlakozókkal és a hárompontos biztonsági övvel, vagy csak a biztonsági övvel kell felszerelni.

Gr. 2/3 esetén a biztonsági öveket ki kell venni és az ülés burkolatának erre a célra kialakított pontjaiba kell helyezni - a gyermek ezután az autóövvel lesz rögzítve. Ha azautóban nincs Isofix, az ülés rögzítése a gyermek nélkül az utazás idejére feltétlenül szükséges. A 4Baby Space-Fixet nem lehet a 0+ és az 1. csoportba tartozó autós biztonsági övekkel felszerelni.

A 4Baby Space-Fix autósülés állítható fejtámlája lehetővé teszi, hogy kövesse a kisgyermek növekedését, és minden szakaszban ugyanolyan magas szintű védelmet nyújtson. Csak a megfelelően beállított fejtámla garantálja a kis utas fejének és nyakának biztonságát.

A fejtámla magasságállítása a vállpántok magasságállításával egybe van építve, így biztos lehet benne, hogy a pántok a fejtámlához képest megfelelően helyezkednek el, és jól védik a kisgyermeket.

Műszaki paraméterek:
A heveder és a fejtámla egyidejű magasságállítása:
Igen
Súlycsoport:
0-36 kg
A telepítés iránya:
Elöl vagy hátul
Elölről szerelt from-to:
9-36 kg
Back-to-back összeszerelés:
0-18 kg
Forgatható ülés:
Igen,.
I-Size szabvány:
NEM
ADAC minősítés:
-
Fekvő háttámla:
Igen ;
Szerelés:
Isofix csatlakozk + Top Tether v
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Tömeg (kg):
10,8
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A helyes telepítés mutatói:
NEM
A gyermek életkora:
0 - 12 lat
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

Bővített - DOOR TO DOOR - Gyártói garancia a következő időszakra 24 hónapok.

Minden termékünkre 24 hónapos teljes körű "háztól házig" garanciát
vállalunk.
A panaszokat a következő e-mail címen kell jelezni: babyhit@babyhit.hu.
Ezután tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy pontosan hogyan fogjuk
kezelni a panaszt, és hogy mikor számíthat a termék futárunk általi
kézbesítésére.
Kérjük, hogy a termék hibáit a lehető legpontosabban írja le, és
mellékeljen fényképeket vagy szükség esetén videókat a probléma
illusztrálására.
pixel