Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny

Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny
Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny
Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny
Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny
Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny
Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny
Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny
64,48 € / db.
Obserwuj Porównaj

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Neno Lui vezeték nélküli Wi-Fi Smart Nanny

A Neno Lui egy mackó alakú, Wi-Fi funkcióval rendelkező elektronikus dada, amelyet a Tuya alkalmazáson keresztül vezérelhetsz. Az eszközzel való használatához a
oldalon mindössze egy internetképes telefonra van szükség, így a Föld bármely pontjáról figyelheti kisgyermeke tevékenységét. A készülék éjszakai fénnyel, hőmérsékletmérő szenzorral és kétirányú kommunikációval is fel van szerelve, így nemcsak hallani lehet a kicsi sírását, hanem saját okostelefonodon keresztül beszélhetsz is hozzá. A dadus éjszakai üzemmóddal és beépített altatódalokkal
és fehér zajjal is rendelkezik. A készülékhez egy rugalmas tartó is tartozik, amely megkönnyíti a
és a készülék gyors felszerelését
.

Bemutatjuk Önnek a Neno Lui-t - egy modern elektronikus dadust, amelyet Wi-Fi segítségével az okostelefonján lévő Tuya alkalmazáson keresztül vezérelhet, így otthonától távol is szemmel tarthatja kisgyermekét. Az alkalmazás számos lehetőséget kínál - lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt is használhasson - nemcsak a dadust, hanem más okosotthon-berendezéseket is. Kényelmes megoldás, hogy egy telefonról több eszközt is vezérelhet.

A Lui dadussal bárhol szemmel tarthatja gyermeke szobáját -
a munkahelyén vagy a boltban. A kameranézetet megoszthatja azzal, akivel akarja, és a képet élő videón közvetíti - Lui dadus.

EGYEDI TOK SZÍN

A Neno Lui dadus mackó alakú dada vonzó dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A tok pasztell lágy zöld színe tökéletes kiegészítője gyermeke szobájának.

ÉJSZAKAI LÁMPIA

A Neno Lui dadus egy praktikus éjjeli lámpával van felszerelve, amely Önt és kisgyermekét is szolgálhatja. Ha gyermeke fél a teljes sötétségben aludni, a dadusba épített lámpa gyengéden megvilágítja a szobát, és megkönnyíti az elalvást.

HŐMÉRSÉKLETMÉRÉS

A Neno Lui beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, így a
oldalon könnyedén nyomon követheti a hőmérsékletet a kicsi szobájában. A mérések az okostelefonon található alkalmazásban jelennek meg.

PILLANATOK MEGÖRÖKÍTÉSE

A dadusunk lehetővé teszi, hogy fényképeket készítsen és képeket rögzítsen. Így megörökítheted babád életének legvarázslatosabb pillanatait. A fényképek, valamint a videók kényelmesen tárolhatók microSD kártyán - a készülék ezt a formátumot 128G-ig támogatja.

ALTATÓK ÉS FEHÉR ZAJ

A Neno Lui altatódalok és fehér zaj lejátszását is lehetővé teszi. Mindezt azért, hogy kisgyermeke békésen és kellemesen aludjon el.

RÖGZÍTÉS A KISÁGYRA

Egy rugalmas tartó tartozékot tartalmaz, hogy a dajkát
egy kényelmes helyre rögzíthesse. Ezt - tetszés szerint - a kiságy vagy a bölcső keretére is felhelyezheti. A rögzítés gyors és egyszerű - néhány mozdulat elegendő a dada pozíciójának megváltoztatásához. A dadust be kell dugni, így nyugodt lehet, hogy nem fog lemerülni, amikor a legkevésbé számít rá, és mindig hozzáférhet a kameranézethez, bármi történjen is.

FLEXIBLE MOUNT

Ez teszi lehetővé, hogy tetszés szerint szabályozhassa a dada helyzetét. A rugalmas anyagnak köszönhetően számos felületre és különböző szögben rögzítheti a készüléket.

TÁVOLÍTSA EL A SZILIKONBURKOLATOT - ÉLVEZZE AZ UNIVERZÁLIS KIALAKÍTÁST

A rugalmas zöld tok bármikor eltávolítható, és élvezheti a webkamera minimalista kialakítását. A készüléket tehát nem kell kizárólag elektronikus dadusként használni, hanem otthonod vagy idős emberek megfigyeléséhez is hasznosnak bizonyul.

KÉTIRÁNYÚ KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

A kétirányú hangkommunikációnak köszönhetően nem csak hallani fogod a kisgyermeked sírását, hanem saját okostelefonodon keresztül is beszélhetsz hozzá. A dada mozgásérzékelővel is rendelkezik, amely érzékeli a
megrázkódtatásokat a baba szobájában, és azonnal értesíti Önt a telefonján lévő alkalmazáson keresztül.

ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD

Teljes sötétségben is megfigyelheti a baba tevékenységét. A Neno Lui Nanny éjszakai üzemmóddal van felszerelve, amely sötétedés után vagy kivilágítatlan szobában akár 5 méteres láthatóságot biztosít.

Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
pixel