PegPerego Duette Piroet Twin babakocsi City szürke

PegPerego Duette Piroet Twin babakocsi City szürke
PegPerego Duette Piroet Twin babakocsi City szürke
PegPerego Duette Piroet Twin babakocsi City szürke
PegPerego Duette Piroet Twin babakocsi City szürke
PegPerego Duette Piroet Twin babakocsi City szürke
PegPerego Duette Piroet babakocsi váza
PegPerego Duette Piroet babakocsi ülés City szürke
Az összes termék ára a készlet kivételével 881,36 €
879,98 € / db. Mentés 0.16% készlet vásárlása
Obserwuj Porównaj

Tartalmazott termékek:

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

PegPerego Duette Piroet Twin babakocsi

A Duette Piroet egy kényelmes, modern kialakítású babakocsi ikrek számára. A Duette egy vázból és két babakocsi ülésből áll, babalábvédővel, és City Grey színben kapható. A babakocsit nagyfokú könnyű kezelhetőség jellemzi.

A Duette babakocsi bármilyen moduláris szetté konfigurálható a születéstől kezdve a gyermekek számára, ha a babakocsit kiegészítjük az Elite hordozóágyakkal vagy a kiválasztott Primo Viaggio autósülésekkel. A szabad konfiguráció lehetővé teszi egy multifunkcionális babakocsi létrehozását ikrek vagy hasonló korú gyermekek számára. A Ganciomatic rendszernek köszönhetően az összeszerelés gyors és egyszerű.

A babakocsi ülései előtetőkkel, ívekkel és ötpontos biztonsági övekkel vannak felszerelve, hogy a gyermekek számára teljes mozgásszabadságot biztosítsanak. A Duette babakocsi 20 cm-es és 27 cm-es Soft-Ride továbbfejlesztett kerekei párnázottak, a hátsó kerekek között pedig központi fék található. A háttámla és a lábtartó több fokozatban állítható. Az ülések szinte teljesen hátradönthetőek (több mint 150º-os), és a vázra előre vagy hátrafelé, illetve egymással szemben is felszerelhetők. Újdonság, hogy a babakocsi összecsukható anélkül, hogy az üléseket le kellene venni a vázról.

Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
pixel